Жасминовий чай
Особливість виготовлення жасминвого чаю полягає в тому, що чаю дають ввібрати аромат свіжозібраних квітів у процесі спільної сушіння і він набуває аромат квітів, але зберігає свій власний смак.Квіти жасмину збирають в провінції Фучжоу протягом 15 найбільш спекотних днів в році.
Чай володіє легким, приємним ароматом, вишуканим смаком і ніжним залишає приємний післясмак.
Ідеальний для міжсезоння, він відмінно зігріває, оскільки покращує переферическое кровообіг, а так само є хорошим профілактичним засобом від простудних захворювань. Нормалізує обмінні процеси, поліпшує роботу серця. Жасминовий чай дуже добре пити після прийому жирної їжі, він допомагає швидко розщепити жири і нейтралізує їх.
Найголовніше - правильно заварити жасминовий чай. Вода повинна бути не більше 80-85 градусів. Час заварювання 10-15 секунд. Якщо ви передержите жасминовий чай, то він буде гірким.