Кошик
26 відгуків
+380 (63) 307-77-49
магазин елітного китайського чаю "Небесна Роса"
Кошик

Білий чай

Білий чай вважається найбільш цінною і витонченої різновидом чаю. Він проводиться тільки в китайській провінції Фудзянь. Молоді бруньки або ледь розкрилися листочки, вкриті легким білим пушком, можна збирати протягом всього декількох годин, два дні в році: на початку квітня і на початку вересня. Білий чай не піддається ніякої переробки: листя просто висушуються на спеціальних решітках і упаковуються. Після цього білий чай готовий до вживання.

Колір настою від ніжно-жовтого до світло-цегляного, прозорий. Аромат його часто порівнюють з подувом вітерця – легкий і свіжий.

Білий чай володіє вираженими антираковими властивостями, оскільки багатий антиоксидантами. містить у собі максимальну кількість вітамінів, мінералів, мікроелементів і, відповідно, має максимум корисних властивостей.

Хорошо укрепляет иммунитет, способствует пищеварению, прекрасно влияет на сердечно-сосудистую систему, защищает от вирусов и бактерий. Помимо этого, благодаря наличию витамина Р он укрепляет стенки сосудов (поэтому этот чай чрезвычайно полезен для женщин, страдающих от проблем с кровообращением в ногах), снимает стресс, восстанавливает поврежденные клетки, снижает сахар в крови, является отличным жаропонижающим средством. Очень рекомендуется женщинам во время климакса -  помогает бороться с приливами и повышенным потоотделением. Так само рекомендується спортсменам після інтенсивних фізичних навантажень.

Заварювати білий чай потрібно дуже уважно. Ні в якому разі не використовувати крутий окріп. Він губить аромат чаю. Воду потрібно закип'ятити і трохи остудити. Градусів до 80-85. Для більш яскравого розкриття аромату першу воду бажано злити. Краще всього для заварювання білого чаю підходить порцеляновий гайван невеликого розміру. Час заварювання 10-15 сек. Кількість заварок 5-7.

в виде галереив виде списка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner