Молі Чженчик Чжу (Жасминова перлина) один із найвідоміших і найдорожчих жасминових чаїв. Листя його скручені в тугі кульки, схожі на перлини. Процес його виготовлення дуже трудомісткий і складається з декількох етапів.В чаї високої якості не має міститися жодних пелюсток. Квіти віддають свій аромат чаю в процесі спільного зберігання чаю з квітами не менш ніж 3 місяці, а потім квіти з чаю вибираються.
Тонкий, але сильний аромат жасмину чудово відтіняє, але не заглушує смаку чаю.
Під час заварювання перлинки перетворюються на гарні пелюстки. Настій светло-желтый, з яскравим ароматом жасмину та приємним м'яким смаком. Температура заварювання 80-85 градусів. Щоб чай не горчив, заварювати його потрібно дуже коротко лише 10-15 сек. Витримує до 12 заварок.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Зелений чай |
Склад чаю | Моночай |
Форма випуску | Розсипний |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Вага | 50 г |
- Ціна: 210 ₴/50 г.