Один із найпоширеніших і найвідоміших білих чаїв у Китаї.
Виготовляється в провінції Фуцзянь. Збирають цей чай тільки навесні. Для його виробництва зривають чайну нитку, густо покриту білими ворсинками та два перші листочки, що ледь розпустилися. Завдяки поєднанню нерозпущених бруньок і литочок цей чай набуває неповторного аромату. Нирочки надають аромату трав'янистих ноток, а листочки легкі квітково-фруктово-карамельні. Але аромат цей дуже тонкий, легкий і вишуканий.
Під час заварювання дає дуже світлий прозорий настій
Смак тонкий, ніжний, свіжий. Залишає приємний довгий посмак свіжості.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Білий чай |
Склад чаю | Моночай |
Форма випуску | Розсипний |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Вага | 50 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 145 ₴/50 г.