Кудин або гіркий чай — КУ ча.
Виготовляється з листя падуба широколистого — вічнозеленого субтропічної рослини.
Колір готового настою жовтувато-зелений, аромат тонкий і шляхетний. Смак гіркий і злегка терпкий. Посмак сладкое.
Має загальнозміцнювальну, тонізувальну, жарознижувальну, протизапальну дію, нормалізує артеріальний тиск, вуглеводний і ліпідний обмін і сприяє схудненню, має протипухлинний ефект. Гарний детоксикант і діуретик. Покращує роботу печінки, знижує цукор у крові. Є чудовим протипаразитарним засобом.
Заварювати треба один листочок. Температура заварювання 80 градусів, настоювати 10-15 секунд, витримує багаторазове заварювання.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чай Ку Дін |
Склад чаю | Моночай |
Форма випуску | Розсипний |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Вага | 50 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 140 ₴/50 г.