Гарні тоненькі листочки зеленого кольори, схожі на свіжоскошену молоду травичку. Листя бамбука не піддають термічній обробці, а просто висушують.
Колір настою жовтувато-зелений, аромат трохи схожий на злаки, печиво, смажений мигдаль.
Смак солодкуватий, легкий, приємний. Посмак солодкий, довгий.
У листі бамбука немає кофеїну, тому чай із них можна пити будь-коли. У цьому чаї міститься тирозин, який сприяє прискоренню метаболізму, тому рекомендується вживати за потреби знизити вагу.
Містить витамин С, залізо, магній, кальцій і калій. Рекомендується для профілактики артрозу, ревматизму, мігрені та астми, ниркових каменів, а також для регуляції жіночого циклу.
Найголовніше, чай із листя бамбука знімає запалення в горлі та є чудовим засобом проти кашлю, пом'якшує, розріджує мокроту, полегшує дихання. Рекомендується у разі ангінів і бронхо-легкових захворювань.
Заварювати можна в чашці. Щіпку листя залити окропом, настояти30 сек. 1 хв. Витримують от 2 до 5 заварок. Можна використовувати як добавку до пуеру.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Трав'яний чай |
Склад чаю | Моночай |
Форма випуску | Розсипний |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Вага | 10 г |
- Ціна: 52 ₴/10 г.