Я Бао — традиційний китайський напій. Готують його з бруньок старих пуерних дерев. Технологія приготування досить проста — нирки просто підсушують на сонці та все.
Під час заварювання чайні нирки розбухають. Аромат чаю квітковий. У смаку є легка солодкість, ледь уловна гострота та кислинка. Смак ненав'язливий гармонійний. Посмак чаю Я Бао тривалий, квітковий, солодкий. Настій світло-жовтий.
Завдяки ручному виробництву та легкому термічному обробленню Я Бао містить велику кількість вітамінів і мінеральних речовин. У разі регулярного вживання зміцнює імунітет і підтримує організм у тонусі. Має антимікробну дію, знижує тиск, знімає перегрівання, омолоджує.
Заварюють у гайвані. Температура заварювання 90-95 градусів. Час заварювання 15-20 сек. Витримує 5-7 заварок.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Склад чаю | Моночай |
Форма випуску | Розсипний |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Вага | 50 г |
Користувацькі характеристики | |
Розмір чайного листа | Нирки старих дерев пуэрных |
- Ціна: 150 ₴/50 г.