Зелений пуер, його називають шен пуером (свіжим, сирим) вважається найдавнішим чаєм, саме його історія почалася кілька тисячоліть тому. Листя для цього пуера зібрані з диких пуерних дерев і оброблені за класичною технологією зеленого пуеру Великі та м'ясисті листя пропарюються, скручуються та висушуються.
Зелений пуер — це чай, який піддається природній ферментації в процесі зберігання. Такий чай із роками набуває особливих нових смакових і корисних якостей.
Настій світло-золотистий, аромат смолистий, димний, з легким запахом яблук і сухофруктів. Смак наповнений безліччю відтінків — деревні, пряні, сухофруктні, трав'янисті та ще багато різних. Кожен може вловити щось своє.
Зелений шен сповнений молодого задору, енергії руху. Шен збуджує, допомагає підбадьоритися, наповнює життєвою енергією, поліпшує настрій і дає легке чайне сп'яніння.
Заварювати найкраще в глиняному чайнику, температура заварювання 85 градусів. витримує багато заварок.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Склад чаю | Моночай |
Форма випуску | Розсипний |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Вага | 50 г |
- Ціна: 150 ₴/50 г.