Цей чай отриманий за допомогою ферментації технологією "вологого скирдування". Період первинної ферментації триває не менш ніж пів року. Унаслідок цього процесу відбуваються складні хімічні перетворення й формуються особливі характеристики зрілого чаю Пуер. Але на цьому процес ферментації не закінчується, він продовжує повільно ферментується все своє чайне життя.
Аромат чаю нагадує про осені в лісі — запах пишного листя, кори дерева, вологої землі. Смак м'який і оксамитова, практично немає терпкості. Колір настою темний, майже чорний, густий і непрозорий.
Цьому пуеру 7 років. Відрізняється від 5-річного м'якшим смаком і ароматом.
Шу пуер має дивовижні корисні властивості, оскільки має унікальний набір мікро- та макро- елементів у формі, легко засвоюваному організмом. Він відновлює мікрофлору кишківника, покращує обмін речовин, сприяє нормалізації ваги, нормалізує роботу всього шлунково-кишкового тракту, чудово чистить печінку та нирки, виводить пісок і камені з нирок, покращує роботу підшлункової залози, знижує рівень цукру в крові, підвищує імунітет. Є чудовим детоксикантом у разі отруєння, Ефективно та швидко знімає похмільний синдром.
Корисний абсолютно всім від маленьких дітей до глибоких старого.
Заварювати найкраще в глиняному чайнику або "Чайному майстрі". Перву заварку бажано злити. Температура заварювання 98 градусів, час заварювання 30-45 сек. Витримує 4 заварки.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Склад чаю | Моночай |
Форма випуску | Розсипний |
Розмір чайного листа | Середньолистовий |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Вага | 50 г |
- Ціна: 160 ₴/50 г.