Виготовляється на Тайвані за японською технологією. Вирізняється способом ферментації чайного листа, тобто, на відміну від звичайної ферментації на повітрі, габа ферментує в безкисневому просторі, насиченому азотом. Завдяки цьому в чайному листі утворюється багато гамма-аміномасляної кислоти. Це кислота відповідає за процеси мислення в нашому мозку.
Аромат досить яскравий фруктово-квітковий, смак насичений, свіжий із кислинкою. Колір настою бурштиновий. Характерна особливість — у смаку обов'язково є легка кислуватість, як у житнькому хлібі.
Габа чай дуже корисний людям творчим і тим, кому потрібна висока концентрація уваги, зосередженість і робота з великим обсягом інформації.
Витримує кілька заварок. Заварювати найкраще в гайвані окропом.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Тайвань |
Тип чаю | Чай Улун |
Склад чаю | Моночай |
Форма випуску | Розсипний |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Вага | 50 г |
- Ціна: 250 ₴/50 г.