Чай вирощується в повіті Аньси провінції Фуцзянь. Це один з найзнаменитіших китайських улунов. Чай відноситься до слабоферментірованним улунам. Чаїнки у високосортного чаю міцні, важкі, туго згорнуті, блискучі, з червоними прожилками і ледь помітним білим пушком.
Скорочення чаїнки при заварці розпускаються в красиві і велике листя.
Настій світлий, прозорий, злегка золотавий.
Аромат цього сорту чаю дуже ніжний і тонкий з нотками свіжоскошеної трави і весняних квітів бузку і конвалії.
Смак чаю освіжаючий і ніжний, дає солодкуватий присмак, поступово розкриваючись під час чаювання.
Ті Гуанинь дуже добре знімає спазми судин, головний біль , покращує мозковий кровообіг. Відновлює еластичність судин. При регулярному вживанні усуває метеозалежність. Заспокоює нервову систему, дарує красу і молодість. Рекомендується для профілактики онкології, і при порушенні обміну речовин.
Рекомендується заварювати у фарфоровій гайвані або чайнику окропом. Час заварювання 5 – 10 сек. Можна заварювати 5 -7 разів. В одній китайської прислів'ї говориться: "Сім разів завариш чайний лист, а аромат не втратить".
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чай Улун |
Склад чаю | Моночай |
Форма випуску | Розсипний |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Вага | 50 г |
- Ціна: 160 ₴/50 г.