Чай з провінції Сичуань. Цей зелений чай збирають на початку березня, коли важкодоступна гора Емей особливо прекрасна. Для його виготовлення беруться тільки ніжні і м'які маленькі листочки, потім сировина проходить декілька стадій обробки. Форма листя Чжу Е Цина - плоскі смужки з двома маленькими вістрями, за формою схожими на листя бамбука.
Чай придбав надзвичайну популярність у всьому світі завдяки своїй яскравого смарагдового кольору, ніжного і солодкого смаку і неповторного аромату. Смак чаю густий, насичений і приємний. Чай добре тонізує і знімає почуття втоми
Добре заварювати в скляній гайвані або чайнику для того, щоб насолодитися дивовижно красивим кольором настою і смарагдово-зелених листочків. Температура заварювання 85 градусів.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Зелений чай |
Склад чаю | Моночай |
Форма випуску | Розсипний |
Розмір чайного листа | Середньолистовий |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Вага | 50 г |
- Ціна: 340 ₴/50 г.