«Король» зелених чаїв, чай №1 в Китаї. Це найвідоміший, найвідоміший і найулюбленіший з усіх китайських чаїв.
Плантація, на якій вирощують Лун Цзін, розташована на невисоких пагорбах навколо озера Сі Ху, провінції Чжецзян. Ідеальний чайний клімат цих місць дозволяє вирощувати один з найбільш знаменитих і дорогих чаїв. Цей чай збирають ранньою весною і зривають тільки самі верхівочки чайних бруньок – маленькі, ніжні, світло-зелені листочки.
Аромат надзвичайно яскравий з семечково-горіховими, шоколадними та квітковими нотками.
Настій має гарний, прозорий ніжно-смарагдовий колір.
Залишає ніжне трохи солодкувате довгий післясмак
Дуже добре Лун Цзін заварюється в глиняному чайнику, але в Китаї часто його заварюють у склянках. Прозорість скла дозволяє насолодитися красою чаю. Нирка і листочок з'єднуються один з одним і рухаються вгору-вниз у вертикальному положенні, як живі, то занурюючись, то опадаючи, рухаючись і похитуючись, як бамбукові зарості. Температура заварювання близько 85 градусів.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Зелений чай |
Склад чаю | Моночай |
Форма випуску | Розсипний |
Розмір чайного листа | Середньолистовий |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Вага | 50 г |
- Ціна: 160 ₴/50 г.