Чай вирощується в відрядженні Аньсі провінції Фуцзянь. Це один із найзнаменитіших китайських улунів. Чай належить до слабоферментованих улунам. Чаїнки в високосортного чаю міцні, важкі, туго згорнуті, блискучі, з червонуватими прожилками та ледь помітним білим пушком.
Скручені чаїнки під час заварювання розпускаються в гарне та велике листя.
Настій світлий, прозорий, злегка золотистий.
Аромат цього сорту чаю дуже густий, з ніжним квітковим запахом і дуже довгий.
Смак чаю міцний і освіжний, спочатку він здається трохи гіркуватим, а потім дає солодкуватий присмак, поступово розкриваючись під час чаювання.
Ті Гуанінь дуже добре знімає спазми судин, головний біль, покращує мозковий кровообіг. Відновлює еластичність судин. У разі регулярного вживання усуває метеозалежність. Заспокоює нервову систему, дарує красу та молодість. Рекомендується для профілактики онкології та в разі порушення обміну речовин.
Рекомендується заварювати в порцеляновій гайвані або чайнику окропом. Час заварювання 5-10 сек. Можна заварювати 5-7 разів. В одному китайському прислів'ї кажуть: "Сім'я раз завариш чайний лист, а аромат не втратить".
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чай Улун |
Склад чаю | Моночай |
Форма випуску | Розсипний |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Вага | 50 г |
- Ціна: 90 ₴/50 г.